söndag 11 november 2012

Veckansskiss v. 45

Ja jag kunde inte låta bli att att spana in Veckansskiss blogg denna vecka heller ;-)
Alltid så inspirerande och kul! Denna vecka var det även några färger som bidraget skulle bestå av: grön, brun, svart och vit...och då blev det såhär :-) ...och eftersom jag ändå är inne i en beige/pastellig period generellt (inredning, barnens kläder och scrap till viss del) så blev den lite beige ;-)
8 kommentarer:

Maya sa...

Lekker løsning på skissa! Liker at du har tråd rundt bildet og med stempelet som en del av bakgrunnen! Tusen takk for ditt bidrag!

Snor och Glamour sa...

Jättesnygg tolkning av skissen! Gillar dina dova färger.
Tack för att du tolkade min skiss.

Ulrika sa...

Jättesnyggt!! Jag gillar verkligen de fina papprena du använt, hur du lindat snöret runt fotot och det fint rivna på kanterna! Mycket bra tolkning av skissen!
Kul att du är med och tävlar hos oss på VS.

allram/ Jenni sa...

Beige funkar jättebra och du har så många fina detaljer med. I like. Bra jobbat. Tack för ditt fina bidrag till VS.

Tanja sa...

Verkligen jättehärlig tolkning! Tack för ditt bidrag!

www.migochjag.wordpress.com sa...

Åå vad snyggt! Gillar lager på lager känslan, fint det blev med den via flossen runt fotot! Det syns verkligen att du har inspirerats av skissen. Tack för ditt bidrag! /J

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Åh vilken fin tolkning. Jag gillar bakgrundstencilen (vilken läcker färg) och alla lager. Tack för ditt bidrag till oss. DT-Jeanette

Charlotte sa...

Virkelig nydelig! Fine, romantiske farver og flot med blomster og bling. Super flot løsning på skitsen. Tak for dit bidrag til VS.