onsdag 9 maj 2012

nya kort

Nu var det ett tag sedan jag scrappade igen...över en vecka utan :-O fast jag har ju pysslat med annat i form av målning och tapetsering av väggar samt målning av ett skåp, så jag har verkligen inte legat på latsidan...
Nu är det april/maj och flera i släkten fyller år, och det innebär att få göra roliga kort, tjoho! :-)
Jag gillar att använda mina figurstämplar till kort, speciellt C.C designs härliga barnmotiv till barnkort, och sen färglägger jag de med Promarker, vilket är det roligaste!

Det första är från en härlig gammal kortskiss på swe, som går att variera enormt, och jag är glad att jag har sparat mina knappar, man hittar alltid en nyans som passar ;-) fast nu står de inte på "frontrow" utan i en stor glasburk högst upp i skåpet, men jag hittar de ändå :-)De nästa två är från samma skiss på Veckans skiss denna vecka, där jag använde min stämpel från panduro med ängeln...fast det blir ju 100 gånger snyggare med färdiga pearlswirls...jag måste öva! ;-) Det andra av dessa två är mitt bidrag till veckans skiss, så det får ett eget inlägg snart!

Det sista är ett lite mindre kort som sitter på en ask med present i till min syster, och jag gjorde en etikett till asken i vitt/ljusgult, så då fick kortet vara matchande ;-)

Inga kommentarer: